Iščete poceni domene

Domena je ime spletne strani, ki poleg naslova ponuja tudi prvi vtis obiskovalcu. Prav zaradi tega najpogosteje odraža storitev oziroma dejavnost, ki jo nudite uporabnikom. Za dobro obiskanost strani je izbira domene pomembna, saj bo napačna izbira vodila do zmanjšanja obiska na strani ali bo dajala slab prvi vtis. Domena je zato ključna za dobro predstavitev.

Kako izbrati domeno?

Torej kako do poceni domene? Izbira domene je proces, ki včasih ni tako enostaven. Veliko spletnih strani vam nudi, da lahko preverite, ali je domena še prosta, kar je prvi korak do izbire. Dobro je vedeti, da čim bolj je domena specifična, tem večja je možnost, da je ne uporablja še nihče drug. Tako je težje na primer registrirati domeno pleskarstvo, kot da dodate v ime še naziv vašega podjetja, na primer pleskarstvonovak. V kolikor ne najdete proste domene, ki jo želite, se lahko za pomoč obrnete na podjetja, ki se ukvarjajo s postavitvijo spletnih strani.

Prihranek pri nakupu domene

Za nakup domene se odločite po tem, ko ste dobro premislili o imenu. Nakup lahko opravite kot fizična oseba, ali pa za vas vse potrebno uredi oseba oziroma podjetje, pri katerem boste izdelali svojo spletno stran. Slednje je priporočeno, če želite prihraniti denar, saj je v različnih paketih skupaj z izdelavo nakup domene zelo poceni ali celo gratis.  Do nizke cene boste najlažje prišli, če se odločite za dolgoročno sodelovanje s podjetjem, preko katerega boste domeno kupili.

Slovenska podjetja so konkurenčna

Glede na trg vam cenovno ugodno ponudbo nudijo domača podjetja. Dolgoročno sodelovanje z njimi je dobro za vas, saj je najlažje vso delo, ki ga zahteva postavitev spletne strani, zaupati istemu podjetju. Prednost je na primer ta, da se v primeru kakršnihkoli težav lahko obrnete le na eno osebo in ne rabite kontaktirati dveh ali treh posameznikov. Oglasite se na neo-serv.net in se prepričajte  o ugodni ponudbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *