MSM v prahu in Kelp v prahu

Si želite lepših nohtov in las? Le kdo si jih ne želi! Bleščeči lasje in nohti so simbol lepote in zdravja, zato je prav, da zasijejo, saj s tem povedo, da je tudi naše telo v vrhunski formi. Pri tem vam lahko pomagata dve odlični super živili, za kateri ste morda že slišali, če pa še niste, pa zagotovo še boste. Gre za MSM v prahu in Kelp v prahu, obe super živili pa ne pomagata le do lepših las in nohtov, temveč imata tudi vrsto drugih neverjetnih lastnosti, zato ju morate spoznati in preizkusiti ter tako izboljšati svoje zdravje in počutje.

MSM ali metil sulfonil metan je odlično sredstvo za čiščenje kože, hkrati pa vašemu telesu nudi dodatne vire žvepla in pomaga pri poškodbah, saj ugodno vpliva na mišice in kosti. Kožo ne le čisti, ampak jo tudi učvrsti, saj spodbuja tvorjenje snovi, ki je zaslužna za njeno elastičnost, in sicer gre za kolagen, snov, ki jo lahko najdete med sestavinami marsikatere kreme proti gubam višjega cenovnega razreda. Če na svojo kožo ne želite vnašati nepotrebne kemije, potrem je MSM zagotovo boljša rešitev. Ne bo vam pomagal le do bolj čvrste kože, temveč tudi pomagal razrešiti marsikatero kožno težavo ali alergijo.

Kelp v prahu pa je še eno super živilo, zelo bogato z vitamini in minerali, predvsem jodom, in odlično zdravilo pri težavah s ščitnico, saj uravnava njeno delovanje, in to na popolnoma naraven način! Je tudi naravni diuretik in izboljša presnovo, zato se odlično obnese tudi pri težavah s prebavili oziroma pomaga pri izločanju odvečne vode v telesu. Slednja je lahko vzrok za preveč kilogramov, predvsem pa za slabo počutje in občutek napihnjenosti, ki se ga s kelpom v prahu lahko hitro znebite. Če imate kakšno od zgoraj naštetih težav, potem sta MSM v prahu in Kelp v prahu tisto, kar potrebujete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *