Najboljši hoteli v Kranjski gori

Kranjska gora predstavlja veliko možnosti za oddih ter preživljanje prostega časa. Oddih lahko preživite z obiskom, katerega izmed številnih okoliških krajev ali aktivnosti v neposredni bližini. V zimskih mesecih je poglavitna aktivnost smučanje. Na voljo so še druge aktivnosti kot so sankanje, drsanje, drsanje ter odbojka na snegu. V toplejših mesecih imate na voljo veliko pohodniških aktivnosti, kolesarskih poti ter obiska okoliških turističnih znamenitosti.

Turistična ponudba v Kranjski gori je pestra. Prespite lahko v apartmajih ali številnih hotelih. Veliko število hotelov zagotavlja dovolj prostih mest. Hoteli se razlikujejo po velikosti, številu ležišč ter številu zvezdic. Hoteli s štiri zvezdicami zadovoljijo tudi najbolj zahtevne goste. Hoteli v Kranjski gori so zaradi svoje pestre ponudbe priljubljeni skozi celotno leto.

Hotel Kompas

Hotel Kompas se nahaja samo 150 m od smučišča ter centra mesta. Ima manjši notranji bazen ter wellness center. Ponuja 151 prostih mest. Tradicionalno slovensko hrano ponujajo v hotelski restavraciji. Omogočajo tudi najem koles. Wellness center vključuje turško ter finsko savno. Uporaba notranjega bazena je brezplačna za vse goste hotela. V času smučarske sezone imamo gosti hotela popust pri nakupu smučarske vozovnice.

 

Hotel Ramada Resort

Ponuja panoramski razgled na gore ter pogled na smučišče. V ceno je vključena uporaba notranjih bazenov, savne ter brezplačnega interneta.  Predstavlja enega izmed najboljših hotelov v Kranjski gori. Večina sob ima balkon, ki je dovolj velik, da lahko na njem zajtrkujete. Je obnovljen ter ponuja visoko kvalitetne storitve. Gostje so mu podali oceno 8,2 od 10. S tem so ga uvrstili med najbolje ocenjene hotele v Sloveniji. Vse sobe so opremljene s kabelsko televizijo, udobno posteljo, brezžičnim internetom, sefom, čajnikom ter mini barom.

V sklopu hotela se nahaja tudi vrhunska picerija in restavracija Napoli, katera leži le 100 m od vznožja smučišča. V neposredni bližini hotela potekajo v zimskih mesecih številne dejavnosti. V restavraciji pripravljajo jedi iz celega sveta. V kuhinji delajo samo vrhunski mojstri. Ponujajo vam tudi specialitete iz krušne peči. Primerna je tudi za zahtevne kulinarične goste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *