Nalepka otrok v avtu

Poskrbite za večjo varnost v prometu ter opozorite ostale voznike na to, da v vašemu vozilu prevažate otroka – nalepka otrok v avtu je odličen pripomoček za to! Poleg običajnih nalepk, kakršne so bile v uporabi včasih, so danes najbolj priljubljene personalizirane nalepke, pri katerih napis ali sličico izbere naročnik nalepke po svoji izbiri, tako da nalepka nima več le opozorilne vrednosti, temveč je tudi lep in simpatičen okras vašega jeklenega konjička.

Nalepka Nejc v avtu

Ste že videli na kakšnem vozilu, ki se je peljalo mimo ali za katerim ste stali v koloni, nalepko otrok v avtu z imenom otroka? Simpatično, kajne? Takšne nalepke so čudovita ideja tudi za darilo mladim staršem ali malemu nadobudnežu, ki se vozi v avtu. Ko bo malo večji, bo znal že sam povedati, kaj piše na nalepki. Tako lahko naročite nalepke z napisi, kot so Nejc v avtu, Maja v avtu, Aleksander v avtu in podobno – izberete lahko katero koli ime želite, lahko pa namesto besede otrok vstavite tudi kaj drugega – recimo: Oči v avtu ali kaj podobnega. Zabavno, kajne?

Vendar pa pri naročilu takšne nalepke ne smete pozabiti, da je nalepka otrok v avtu v prvi vrsti namenjena varnosti v cestnem prometu in opozarjanju ostalih voznikov na prisotnost otroka ter na to, da je treba voziti bolj previdno. Zato poleg nalepke z napisom ‘Oči v avtu’ ali kaj podobnega, obvezno naročite še nalepko z imenom otroka ali pa kar standardno nalepko ‘otrok v avtu’. Čeprav je pa tudi res, da bo večina voznikov, ki bo videla na vašem avtu simpatično nalepko, pa kakršna koli ta že bo, na vaše vozilo in vašo vožnjo gledala bolj dobrohotno.

Če je nalepka otrok v avtu sicer namenjena varnosti, pa je veliko tudi že to, da komu pričara nasmešek na obraz – nasmejani vozniki so namreč zagotovo tudi veliko bolj strpni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *