Nesreča ne počiva

Prav vsi so verjetno že doživeli, da ste čakali na semaforju, da bi zavili. In kar nenadoma se je nekdo zaletel od zadaj v vaš avto. Ali pa ste se vi zaleteli v avto spredaj. Najprej ste se ustrašili, nato pa besno izstopili iz avta, ker smo že kar vnaprej vedeli, kateri del avta bo najverjetneje poškodovan. Pri večini takih »lažjih« nesreč se pri avtih poškodujejo prav odbijači, sprednji ali zadnji. Sledi veliko nejevolje, saj je dostikrat treba ta del avta zamenjati. Sploh če se oba voznika dogovorita, da bosta vse uredila mimo zavarovalnice. Le kje se ti odbijači dajo kupiti?! Biti morajo namreč pravega modela in barve.

Rabljeni odbijači

Veliko ljudi bo poklicalo koga, ki pozna koga, ki pozna tistega, ki ima odpad za avte. Odbijači gredo pri njem skoraj za med, tako da je praktično nemogoče dobiti ustreznega. Prav, bodo pač počakali. Ker je tako ceneje. Čakajo in čakajo, a ti odbijači se kar ne prikažejo. Vedno je nekdo, ki ima prednost pred njimi, ali pa ni pravega. Voziti se morajo tako s poškodovanim avtomobilom, ali pa slednji celo čaka doma. Ko jih prodajalec pokliče, da so prišli novi odbijači, so kar naenkrat navdušeni. Končno. Toda del, ki so ga kupili, je rabljen. Ne mine dolgo, ko opazijo, da barva ni enaka tej, ki je na preostali površini avtomobila. Ali da je tudi »novi« opraskan.

Kje iskati?

Prav zaradi tega razloga se odločijo, da bodo obiskali trgovino z avtodeli, torej odbijači. Tako uradno. Ker mogoče pa ne bi bilo slabo, da bi na svojega konjička pritrdili nov, originalno zapakiran del. Suvereno se odpravijo tja, a kmalu ugotovijo, da odbijači v teh uradnih trgovinah stanejo kar veliko. To jih ponovno spravi v nejevoljo, saj imajo vedno manj izbire, vso zadevo pa bi radi končno že enkrat rešili. Odbijači vendar niso nerešljivi. V takih primerih se splača pogledati na splet, kjer najdemo mnogo ponudbe za precej ugodne cene. Tukaj se najdejo odbijači vseh vrst, cen in modelov. Prepričani smo, da boste med različnimi odbijači našli pravega zase. Izdelki pa so, če gre za preverjenega prodajalca, vsi originalno zapakirani, pri nakupu pa dobite tudi ustrezno garancijo. Možno je tudi vračilo blaga, če z njim iz kakršnih koli razlogov ne bi bili zadovoljni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *