Novosti kolekcije Peg Perego 2017

Blagovna znamka Peg Perego nas spremlja že desetletja in je je najbolje poznana in prodajana blagovna znamka otroške opreme v Sloveniji. A zato ne spi na lovorikah. Vsako leto Peg Perego pokaže kar precej novosti.

Peg Perego nas je prijetno presenetil predvsem z dvema novima avtosedežema.

Prvi je model Viaggio 1.2.3 Via, ki je zasnovan že po najnovejših EU varnostnih smernicah, kjer je zaželeno, da ima avtosedež v vsej dobi oklep in s tem povečano varnost pri stranskih trkih. To pomeni, da se avtosedež nič več na deli na hrbtni del in naslon. Oboje je sedaj celota. Da pa lahko zadosti udobju v vseh starostnih skupinah (od 9 – 36 kg) pa mora biti Viaggio 1.2.3 Via zelo prilagodljiv. Lahko mu prilagodite višino naslona za glavo, višino hrbtišča, širino hrbtišča oziroma bočne zaščite, višino pasov in podobno. Tako ga lahko enostavno prilagodite rasti in konstituciji vašega otroka ne glede na starost in težo. Avtosedež pa v vsem obdobju uporabe zagotavlja odlično zaščito otroka pri morebitnih trkih od spredaj, zadaj ali s strani. Lahko pa se ga uporablja tako preko IsoFix priključkov ali samo z uporabo avtomobilskih varnostnih pasov.

Drugi model pa je enostaven jahač Viaggio 2.3 Via Shutle. Je eden redkih jahačev, ki ima IsoFix priključke in je zaradi tega zelo stabilen in se ne premika medtem, ko otrok sedi na njemu.

Tisto kar pa najbolj navdušuje je dejstvo, da si je Peg Perego zadal nalogo, da otrokom zagotovi enako kakovost udobja pri vožnji kot jo ima voznik in ostali potniki. Pri izdelavi teh dveh otroških avtosedežev je Peg Perego uporabil tehnologijo in materiale, ki se jih uporablja pri izdelavi avtomobilskih sedežev.

Novo poimenovanje in možnost modularne sestave otroških vozičkov

V kolekciji 2017 se je Peg Perego odločil in uvedel nov pristop pri sestavi svojih modularnih sistemov. V kolekciji 2017 se vse gradi okoli tipa košare, ki je v kompletu. V najosnovnejših različicah je v kompletu košara XL, ki se je že v prejšnjih letih izkazala kot zelo dobra izbira. Le v videzu je XL malce zaspala glede na konkurenco. Lansko leto je Peg Perego predstavil košaro Pop-up, ki ima odlično lastnost – je zložljiva in prihrani prostor doma in v avtu. Ker pa gre za zložljivo košaro ji manjka Premium videz in za to je poskrbela novost v kolekciji 2017 – trda košara Elite, ki je sestavni del najboljših kompletov Book blagovne znamke Peg Perego.

Ko se odločite za tip košare in barvo pa vam preostane le še, da se odločite kakšen tip ogrodja bi imeli. Klasični Book plus ima vse kar potrebujete, a če imate posebne zahteve vam v marsičem lahko pomagata podvozje Book 51 s širino ali Book S z glamurjem.

Peg Perego je vedno dobra izbira s katero ne morete zgrešiti pri izbiri. Zato pa so vodilna blagovna znamka pri nas in po svetu že desetletja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *