Otroško pohištvo in otroške postelje Pali

funny2Italijanska blagovna znamka Pali slovi po izredno dovršenih in kvalitetnih izdelkih iz lesa. Njihova tradicija, ki je stara skoraj že stoletje, se pozna pri vsakem izdelku, ki pride iz njihovih proizvodnih linij. Večino ročnega dela je že davno tudi pri njih prevzela robotika, a vodilna miselnost, da je stroj le garancija, da stranka vedno prejme ekvivalenten  izdelek, ki ustreza originalu, ki je izdelan z ljubeznijo do lesa in otrok, ostaja še danes.

V mesecih pred prihodom otroka starši mrzlično pripravljajo vse, kar bo otrok potreboval v prvih mesecih življenja. A če se otroška oprema neprestano spreminja zaradi hitre rasti otroka, se otroško pohištvo in posteljica za otroka vsaj nekaj let ne spremeni.

Pri opremljanju otroške sobe si najprej izberite vsaj linijo otroškega pohištva in sobo pobarvajte v kontrastnih barvah glede na izbrano linijo pohištva. Če pričakujete fantka in bo vaše pohištvo v modrem tonu bo nedvomno dobra izbira barvanje sobe v rumenih in ostalih svetlih tonih. Za deklico pa so nežni roza toni odlična izbira, saj se pohištvo Pali kar utopi v prostor.

Sicer pa otroško pohištvo blagovne znamke Pali ni strogo usmerjeno v spol otroka. Le ta je nežno nakazan z raznimi dodatki, kot ročke za odpiranje vrat ali predala, obroba ali dodatki na stranici. Bolj kot pisanost in poudarjanje spola pohištvo izžareva eleganco ter kvaliteto izdelave.

Otroška posteljica kot obvezen del otroške sobe je vsekakor tisti kos pohištva, ki oblikuje vsako otroško sobo, zato Pali oblikovanje le teh namenja ogromno časa. Zadostiti morajo visokim standardom uporabnosti brez odrekanja pri kvaliteti. Ker pa uporabnost in kvaliteta še ne odražata vseh želj staršev pa morajo otroške postelje odražati še eleganco ter moderne linije.

Zato boste v bogati paleti posteljic in ostalih izdelkov zagotovo našli tudi tako, ob kateri se vam bo ogrelo vaše srce in v katero si boste želeli vsak dan znova videti tudi vašega otroka. In prav ti trenutki vam bodo za vedno ostali zapisani v spominu in se jih boste radi spominjali.

Celotno ponudbo otroških postelj in ostalega otroškega pohištva Pali lahko preverite na www.bimbo.si, kjer vam bo prijazno osebje tudi ustrezno svetovalo pri izbiri.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *