Poskrbite za vaše kolo

Veliko lastnikov koles se pogosto srečuje s težavami, ki so lahko posledica serijske napake, največkrat pa gre za pomankanje same nege in skrbi za svoje kolo. Nekaterim veriga neprestano drsi s kolesa, spet druge motijo škripajoči zvoki, ki jih oddaja njihovo kolo. Velikokrat je najbolje, da svoje kolo peljete serviserju koles, kateri bo napako odpravil najhitreje in najbolj učinkovito. Servis koles je seveda dobrodošel, toda velikokrat, lahko tudi sami naredimo kaj za svoje kolo.
Pomembno je, da vse gibljive dele vašega kolesa redno mažete. Na modernih kolesih je veliko delov fiksiranih, ampak veriga mora biti vedno dobro namazana. Prav tako bodite pozorni na tlak v pnevmatikah oziroma zračnicah vašega kolesa, saj boste s tem zmanjšali njihovo obrabo. Prav tako bo kolesarjenje mnogo lažje. Pomembno je, da skrbite za čistočo svojega kolesa, saj umazanija uničuje dele kolesa, še posebej tiste gibljive. Poskrbite, da bodo platišča čista in nemastna, vaša veriga in zobniki pa sijoče srebrne barve.
Veliko je debate o tem, kako pogosto bi morali zamenjati verigo. Svetujemo vam, da se v tem primeru, raje obrnete na serviserja koles, saj bo on najbolje vedel kaj je za vaš tip kolesa najbolj priporočljivo. Trgovina in servis koles ENERGIJA bo odpravila vse težave. Imajo ustrezno orodje, potrpljenje in natančnost, ki jo potrebuje vsak odličen serviser koles. Poleg servisa koles, se podjetje ukvarja tudi s prodajo koles, kolesarskih oblačil, pripomočkov, obutve in delov koles. Cube kolesa so s svojo izjemno ponudbo trenutno najmočnejša kolesarska znamka v njihovi trgovini.
Poleg tega, da vam podjetje nudi številne ugodnosti in akcije, skrbi tudi za vedno sveže novičke na svojem blogu, kjer delijo nasvete, ki se tičejo vsakega pravega kolesarja. Od tega, kako poteka čiščenje in nega kolesa, do pravil oblačenja. Z vami tudi vsakokrat radi delijo svoje zadnje dosežke in uspehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *