Ricinusovo olje

Koliko veste o ricinusu? Slišali ste že, da je dobro za lase in kožo, pa vendar še niste tako daleč, da bi ga tudi preizkusili? Torej, govorimo o olju, ricinusovo olje.

Vsa olja so po svoje in na svoj način zanimiva in zdrava, odvisno seveda tudi, na kakšen način so predelana in čemu služijo. Kaj jentorej naša prioriteta? Kaj želimo doseči? Da bi se izognili nenaravnim preparatom, seveda izbiramo zgolj in samo naravne alternative, ki so nam pa lahko bolj v pomoč, kot katerikoli drug proizvod. In pravzaprav je to zelo smiselno, kajti narava je ustvarila človeka in poskrbela, da iz nje črpa vse za nemoten obstoj, razvoj, zdravje in hkrati tudi lepoto.

Mogoče se borimo s slabim lasiščem, počasno rastjo las, nesijočo in problematično kožo. Četudi se bo to mogoče komu slišalo kot nekaj, kar je običajno ali pa ni povezano oziroma tako grozno zdravstveno pomanjakanje, pa vendar se s tem ne moremo strinjati, kajti to lahko močno vpliva in prizadene tudi našo samozavest, ki pa je vsekakor pomembna. In kljub vsem šamponom in drugim proizvodom, ki naravnost obljubljajo odlične učinke, se to ni zgodilo. Ti se zgolj kopičijo na naši kozmetični polici. Mogoče pa je čas, da vse njih zamenjamo za ricinusovo olje, ki pa dejansko dosega odlične rezulatte. Vsi, ki so kakorkoli uporabili to olje, lahko pričajo o pozitivnih učinkih. Predvsem na koži in lasišču ter laseh.

Že zunanji videz nam lahko marsikaj pokaže, kakšno je zdravstveno stanje človeka. To seveda ne pomeni, da nekdo, ki ima težave s kožo ali lasmi, ni zdrav. Lahko, da je zgolj obdobje in je kaj kratkotrajno vplivalo nanj. Pa vendar, tega se želimo znebiti in poskrbeti za sijočo in zdravo kožo ter seveda dolge in močne ter sijoče in zdrave lase. Vse to lahko dosežemo z uporabo ricinusovega olja. Res je, tako enostavno, hitro, cenovno ugodno in najbolj pomembno – učinkovito!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *