KLORELA

Imate dovolj nezdravega načina življenja? Želite začeti znova od začetka? Potem predlagamo, da najprej opustite nezdrave navade in se razstrupite. Za razstrupljevanje ne poznam boljšega super živila od alge Chlorella oziroma poslovenjeno Klorela. Gre za zeleno algo, ki je najbolj raziskano živilo v alternativni medicini. Svoje imela je Klorela dobila po neverjetno veliko vsebnosti klorofila, vsebuje ga več, kot katerakoli druga rastlina. Klorofil je odlična sestavina za čiščenje krvi, jeter in izločal.

Verjetno ste že slišali, da so Japonci eden izmed najbolj zdravih narodov na svetu, morda ni naključje, da uživajo veliko Klorele. Klorela izjemno pomaga pri čiščenju telesa in pri razgradnji strupov, ki prihajajo s težkimi kovinami, ki jih pomaga izločati iz telesa, tako da jih veže nase in odnese s seboj iz telesa. Raziskovalci so tudi ugotovili, da le 5 g Klorele pred uživanjem alkohola, prepreči 96% posledic prevelike količine zaužitega alkohola.

Ker odlično deluje na črevesje, izboljšuje prebavo in črevesno mikrofloro tudi odlično deluje na imunski sistem, ki, kot zdaj že vemo, izhaja iz črevesja. Ima sposobnost uničevanja bakterij in ščiti pred napadi virusov. Kar 60% te alge sestavljajo beljakovine, živila živalskega izvora vsebujejo samo 30% beljakovin. Poleg tega vsebuje tudi ogromno vitaminov in mineralov, sploh železa in kalcija. Vsebuje pa tudi izjemno zdravo ALA maščobno kislino.

Izjemno pomembno je, da ob nakupu alge Klorela upoštevate kje so bile alge gojene. Kupujete samo 100% bio pridelane alge Klorela, saj te alge zaradi svoje izjemne sposobnosti, da nase vežejo strupe iz okolja, to delajo tudi, ko rastejo. Če torej rastejo v onesnaženem okolju, bodo iz okolja posrkale strupene snovi, vi pa jih boste potem z njimi zaužili. Prepričajte se tudi, da tablete, ki jih uživate ne vsebujejo drugih dodatkov in primesi. Najbolje bo, da uživate kar čisto 100% biološko pridelano algo Klorela v prahu.

Ker Klorela učinkuje zelo močno in tudi izjemno pospešuje prebavo vam svetujemo, da količino dodane Klorele večate postopoma, da ne pride do prebavnih motenj. Klorelo lahko zaužijete s pomočjo tablet ali pa kupite že prej omenjeni prašek, ki ga lahko zmešate v jutranji smoothie, jogurt ali sok.

Klorela

Leave a Reply