Horoskop rak

Najbolj občutljivo znamenje, katerega močno privlači voda. So muhasti, zadržani, previdni in nekoliko sramežljivi. Zelo ranljivi. Raki oziroma horoskop rak. Pri rakci moramo predvsem biti pozorni na naše obnašanje, kajti, glede na njihovo ranljivost jih lahko zelo hitro prizadenemo.

Pravijo, da imajo zlato srce, razen, če je bilo to velikokrat že ranjeno, se zna zgoditi, da postanejo zelo hladni in posledično težje vzpostavljajo zaupanje. Imajo odličen spomin, zelo intenzivne sanje in bujno domišljijo. Običajno so vedno na voljo za pomoč, sploh tistim, ki so jim pri srcu. Velikokrat dobimo občutek, da so kar preveč skrbni. Sicer dvomijo vase in se tako ne znajdejo najbolje v družbi, sploh, če so med ljudmi, katerih še ne poznajo dobro. V vsakem primeru, pa si želijo biti sprejeti, kljub temu pa ostati zvesti sebi in priti pristni.

Zelo zanimiva lastnost rakov je ta, da je njihova intuicija močno razvita in običajno imajo velikokrat prav. So sicer kar preveč zaščitniški in se hitro oklenejo osebe, do katere gojijo pristna in iskrena čustva. V ljubezni so tako zelo predani in so za svojo ljubezen pripravljeni storiti veliko. Tudi marsikaj žrtvovati, čeprav jim morda pomeni veliko.

So sicer dokaj trmasti in, če raku rečemo nekaj, da tega ni sposoben, nam bo dokazal nasprotno, takrat mu damo največ volje in energije, da najde način in nas prepriča v nasprotno. In, kar je zelo pomembno vedeti o rakih, je to, da jim ne moremo lagati. Namreč, kot omenjeno imajo raki odličen spomin in si tako zapomnijo tudi najmanjše podrobnosti tako, da je najbolje, da rakom takoj povemo vse po resnici, saj neresnice zelo hitro prepoznajo.

So zelo strpni prijatelji in vselej držijo svojo besedo. Imeti prijatelja, partnerja rojenega v znamenju raka, je skorajda blagoslov. Njihova pomirjenost bo dobro vplivala tudi na nas. Seveda pa ni nujno, da vse naštete lastnosti veljajo za vse ljudi rojene v tem znamenju. Je pa vsekakor horoskop rak zelo prijetno znamenje.

Leave a Reply